Home » Bloemenzaak Amstelveen

Bloemenzaak nabij Amstelveen

bloemen voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

Ben je op zoek naar een bloemenzaak die ook bloemen kan bezorgen in Amstelveen? Dan is URBANBLOOM de online bloemenwinkel die je zoekt. Via onze website kies je gemakkelijk een van onze duurzame boeketten uit. Onze plukboeketten zijn te herkennen aan hun moderne en creatieve uitstraling. Bovendien zitten er alleen maar bloemen in onze boeketten. Wij werken niet met goedkope volumevulling. Laat je vanuit onze bloemenzaak een bos bloemen bezorgen in Amstelveen? Dan geniet je minstens vijf dagen van een prachtig, vers en kleurrijk boeket!

Snelle levering vanuit onze bloemenzaak naar Amstelveen

Wanneer je vanuit onze bloemenzaak bloemen laat bezorgen in Amstelveen, profiteer je van snelle levering. Hoewel onze winkel gevestigd is in Amsterdam, leveren we ook in de regio eromheen. Zo bezorgen we ook regelmatig bloemen in Amstelveen en Diemen. Je kunt er zelf voor kiezen of je jouw boeket met vaas of zonder vaas bestelt. Plaats je jouw bestelling voor 12.00 uur? Dan bezorgen we deze dezelfde dag nog bij jou thuis of op een locatie naar wens.

Aloe Vera

Schakel ons ook in voor het bezorgen van planten

Niet alleen voor bloemen, maar ook voor planten is URBANBLOOM jouw leverancier. In ons assortiment aan planten vind je diverse populaire soorten, zoals de monstera en de aloë vera. Kies je favoriete bloemen en planten uit en fleur je woning helemaal op. Heb je nog vragen over de bloemen of planten die we verkopen? Of wil je meer weten over onze bezorgservice? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 4635317, een WhatsApp-bericht te sturen naar +31 (0)6 28 95 65 37 of te mailen naar info@urbanbloom.nl.