Home » Bloemenzaak Diemen

Bloemenzaak nabij Diemen

bloemen voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

URBANBLOOM is een bloemenzaak in Amsterdam, nabij Diemen, waarbij je moderne plukboeketten online bestelt. We gaan dagelijks op pad om de meest kleurrijke bloemen door heel de omgeving te bezorgen en komen hiervoor dus ook geregeld in Diemen. Onze bloemist schikt graag een boeket dat prachtig in jouw woning in Diemen staat. Wij zijn vooral gespecialiseerd in plukboeketten. Hierbij gebruiken we geen goedkope volumevulling. Er zitten dus enkel bloemen in het boeket. Geef jouw voorkeuren aan ons door of kies jouw favoriete bloemen uit op onze website en laat deze bezorgen bij jou thuis in Diemen.

Bezoek onze bloemenzaak nabij Diemen voor een workshop

De bloemist in onze bloemenzaak nabij Diemen schakel je niet alleen in voor het bezorgen van bloemen, maar ook voor leuke workshops in bloemschikken. Onze bloemstylisten nemen je graag mee in de sfeervolle bloemenwereld en leren je de kneepjes van het vak. Aan het einde van de gezellige workshop in onze bloemenzaak mag je natuurlijk je eigen bloemen meenemen naar huis in Diemen.

Altijd sfeer in huis met een bloemenabonnement

 

Ben je net zo dol op bloemen als wij en wil je het liefst het hele jaar een mooie bos bloemen op tafel hebben staan? Dat kan! Neem dan een bloemenabonnement bij ons af. Onze bloemist komt dan maandelijks, tweewekelijks of zelfs wekelijks de mooiste bloemen bij jou thuis in Diemen bezorgen. Kies ervoor om de bloemen met vaas te laten bezorgen, zodat je ze direct op tafel kunt zetten.

Aloe Vera

Geniet ten minste vijf dagen van verse bloemen

Laat je onze bloemist een mooi boeket samenstellen voor bij jou thuis in Diemen? Dan verzekeren we je ervan dat je ten minste vijf dagen geniet van verse bloemen. Vaak blijven de bloemen van onze bloemenzaak in Amsterdam zelfs een week lang staan. Is dit toch niet het geval? Dan bieden we je graag een nieuw boeket aan. Bestel je bloemen voor 12.00 uur en ontvang deze dezelfde dag nog. Heb je vragen of wil je bloemen bestellen voor een evenement of bijzondere locatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 4635317, een WhatsApp-bericht te sturen naar +31 (0)6 28 95 65 37 of te mailen naar info@urbanbloom.nl.