Onze favoriete bloemenwinkels in nederland

Amsterdam is een geweldige bloemenstad met prachtige bloemenwinkels. En bij ons kun je een schitterend boeket laten bezorgen in Amsterdam en omstreken. Maar in de rest van Nederland zitten natuurlijk ook super goede bloemisten. Waar kun je terecht voor een modern en eigenwijs boeket in de andere steden van Nederland? In Amsterdam kom je natuurlijk bij ons, maar naar welke bloemenwinkel ga je toe als je in een andere stad bent? Of… bij welke goede bloemenwinkel in Nederland kun je online een boeket bestellen voor een andere stad? Die vragen krijgen we regelmatig.

We vinden het zelf het leukst als je je bloemen koopt bij échte, ambachtelijke, gespecialiseerde bloemenwinkels met lef. En niet bij de grote ketens met giga marketingbudgetten. We willen met deze pagina een ode geven aan de kleinere bloemenwinkels in Nederland. Kleine winkels bepalen voor een groot gedeelte het straatbeeld en de sfeer in een stad. Daarom verdienen ze de support van iedereen die van bloemen én van de stad houdt.

's Zomers in rotterdam

De eigenwijze liefhebbers in onze zusterstad aan de Maas.
Boekhorststraat 44-54 | Rotterdam | 010 412 7746

Dennis in haarlem

Wij zijn fan van Anna. Als zij er is heb je geluk in handen!
Koningstraat 14 | Haarlem | 023 551 1020

1 gedachte over “Favoriete bloemenwinkels in Nederland”

  1. Wonende aan de andere kant van t land heb ik urbanbloom gevonden om n boeket te laten bezorgen in Amsterdam. Vriendelijk geholpen aan de telefoon, via de website de bestelling geplaatst en meteen kunnen betalen. Vandaag ontving ik n e-mail dat de bloemen waren bezorgd. Heb t boeket zelf niet gezien maar afgaande op de foto’s op de website heb ik er alle vertrouwen in dat t n prachtig boeket is geworden. Dank voor t verzorgen van mijn bestelling

Reacties zijn gesloten.