Kerstartikelen worden vanaf 15 november geleverd

Levering binnen Amsterdam

Bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

Kerstversiering voor thuis

Alle decoraties, kerstversiering, kerstbomen en kerstkransen voor een fijne kerst koop je online bij URBANBLOOM. Via deze online kerstwinkel kun je kerstballen, kerstkransen, kerstbomen en zelfs versierde kerstbomen bestellen voor levering aan huis of op je bedrijf. Versierde kerstbomen en losse kerstbomen leveren we alleen in Amsterdam. Of bestel een mooi kerstboeket voor in huis.

Let op: voor een versierde kerstboom verzoeken we je om vooraf contact met ons op te nemen voordat je een bestelling online plaatst.

Veel gekozen

Alles

onze versierde- kerstboomservice

URBANBLOOM verzorgt volledig versierde kerstbomen door heel Amsterdam. Onze luxe kerstboomservice houdt in dat een team van stylisten de kerstboom of bomen bij je thuis of bij je bedrijf komt opzetten en versieren. Je hoeft zelf niets te doen en niets aan te schaffen - wij zorgen voor alles. We zorgen voor de kerstboom, de kerstboomstandaard, de kerstballen, lichtjes en alle andere kerstversiering en materialen. En na de kerst, in januari halen we alles weer op; heel gemakkelijk. En natuurlijk versieren we de kerstboom op onze vertrouwde moderne en luxe manier. Net zoals we onze boeketten op een moderne en creatieve manier maken, versieren we onze kerstbomen alleen met smaakvolle kerstversiering. Daarbij kun je zelf kiezen wat voor kleurenthema je het mooist vindt. We gebruiken voor onze versierde-kerstboomservice alleen échte kerstbomen met een ECO-keurmerk. Échte kerstbomen ruiken gewoon lekker en staan garant voor een authentieke kerstsfeer in huis. Bovendien zorgt een kerstboom voor een goede luchtvochtigheid in huis, als je hem tenminste water geeft. (Wist je dat een kerstboom, net als een bloem, het mooist en lekker groen blijft als je hem water geeft?)
Neem altijd eerst even contact met ons op voordat je een bestelling plaatst.
Aanbieding

bijzondere kerstballen en kerstversiering van urbanbloom

Haal kerst in huis en maak er een feestje van. We hebben dit jaar een bijzonder assortiment aan kerstballen en andere kerstversieringen. We hebben ze met zorg en liefde voor je uitgezocht en ze zijn met de hand gemaakt en gedecoreerd. Wat dacht je van de kerstballen in de vorm van speelgoed of snoep? Of ben je meer van de Mexicaanse dia del muertos kerstballen? Je vindt het allemaal bij ons. Je kerstboom krijgt met unieke kerstballen zoveel meer sfeer en persoonlijkheid – rode en groene kerstballen heeft iedereen al.

Bestel een luxe kerstkrans online

In onze webshop verkopen we dit jaar ook luxe kerstkransen die met smaak gedecoreerd zijn. Niet alleen je kerstboom zorgt voor een fantastische kerstsfeer. Denk ook eens aan kerstversiering aan je voordeur. Als je thuis komt en bij de voordeur al verwelkomd wordt door een schitterende kerstkrans kom je meteen in de sfeer. 

Een kerstkrans aan de voordeur

Een kerstkrans aan de voordeur of gewoon voor in de huiskamer geeft zoveel sfeer. En het ruikt ook zo lekker! Voor ons is een kerstkrans écht de nieuwe trend met kerst. Als je een kerstkrans aan de voordeur hangt dan straalt dat uit naar de stad. Je draagt bij aan de sfeer. Je maakt het gezelliger en warmer op het kleine stukje aarde dat je bewoont, niet alleen voor jezelf maar juist ook voor je stad, voor iedereen die langsloopt.

Bestel een duurzame kerstboom voor thuis

Onze duurzame kerstboom komt van een MPS-A gecertificeerde kweker uit Nederland. Het MPS-A keurmerk is een internationaal duurzaamheidskeurmerk voor kwekers die duurzame kerstbomen onder de juiste omstandigheden produceren. Daarbij wordt gekeken naar gebruik van mest, bestrijdingsmiddelen en energiegebruik maar ook naar afvalscheiding, oorsprong van het zaaigoed, gebruik van gifstoffen en waterverbruik.
Maar behalve dat de boom duurzaam is geproduceerd, is hij bovenal gewoon heel mooi groen, zeer naaldvast en sterk. Een prachtige klassieke kerstboom. Haal hem bij ons op of laat hem bezorgen in Amsterdam.

Bel ons bij vragen

Ben je van plan online een kerstboom te kopen voor in je woning in Amsterdam of Amstelveen? En wil je graag meer informatie over bijvoorbeeld versierde kerstbomen? Neem dan gerust contact met ons op. Bij URBANBLOOM helpen we je namelijk graag verder. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)20 4635317, een WhatsApp-bericht te sturen naar +31 (0)6 28 95 65 37 of een e-mail te sturen naar info@urbanbloom.nl. Wist je dat we daarnaast ook bloemen bezorgen bij mensen thuis of op een evenementenlocatie? Wat jouw wensen ook zijn, we zijn je graag van dienst!