Valentijn bloemen

Laat op Valentijnsdag een boeket bezorgen in Amsterdam!

Bestel hier van tevoren

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

Laat op Valentijnsdag bloemen bezorgen in Amsterdam

Veel gekozen

Alle bloemen voor valentijn

valentijn bloemen laten bezorgen in amsterdam

Valentijn en bloemen. Ze horen bij elkaar. Net als jij en je lief. Verras je geliefde door bloemen te laten bezorgen op Valentijnsdag! Want Valentijnsdag is natuurlijk bij uitstek de dag van het jaar dat je liefje een boeket of bloemen geeft. Als je het nu alvast besteld voor 14 februari dan weet je zeker dat het goed komt en dat je niet vergeet om iets te doen voor Valentijnsdag. Kies een mooi boeket uit of bestel de mooiste Ecuador rozen van Amsterdam en maak je lief blij. Want hoe je het ook wend of keert; het is toch een speciale dag: je laat je lief weten dat je om haar geeft.

Kies de bloemen die ze het mooist vindt

De meeste mensen bestellen rode bloemen met Valentijnsdag. Vaak zijn dat rode rozen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een gemengd plukboeket laten bezorgen. Hoewel het traditioneel is hoeft je natuurlijk niet altijd rode bloemen te bestellen. Rood staat voor passie en liefde. Het is de kleur van het hart. Maar misschien houdt je stille liefde, je vriendin, verloofde of vrouw wel van een mooi veelzijdig gemengd boeket met allerlei kleuren en vormen. Dus het is niet altijd rode rozen voor Valentijnsdag.

Idee! Laat je bloemen bezorgen met een mooie vaas

Bij URBANBLOOM kun je je bloemen laten bezorgen in een van onze mooie vazen. Dan verras je je liefje ook meteen een prachtig valentijnscadeau. Als je een vaas bij je bloemen besteld dan schikken we de bloemen meteen in de vaas. Dus dan hoef je zelf thuis niets meer te doen en weet je zeker dat het boeket mooi in de vaas past. Bovendien zorgen wij  ervoor dat de bloemen schoongemaakt en voorbehandeld de vaas in gaan zodat je veel langer van je bloemen kunt genieten.

Ben je op zoek naar meer ideeën of uitjes voor Valentijnsdag kijk dan even op dit artikel van Ze.nl over Valentijsdag.

Valentijnsboeket bezorgen

Als je voor 13:00 besteld dan kunnen we nog dezelfde dag de bloemen bezorgen in Amsterdam en omstreken. Maar hou er rekening mee dat het op Valentijnsdag natuurlijk ontzettend druk is. Dus op Valentijnsdag kunnen we helaas niet garanderen dat we op een specifieke tijd bloemen bezorgen in Amsterdam.