Vandaag bloemen laten bezorgen

Het kan zeker, als je voor 12:00 uur besteld.

Bestel bloemen bij ons voor 12:00 uur en dan bezorgen we deze vandaag nog in de regio Amsterdam. Bij URBANBLOOM begrijpen we als geen ander dat je het soms te druk hebt om langs te gaan bij de bloemist. Daarom bieden we de mogelijkheid om vandaag nog een levering te ontvangen van jouw favoriete bloemen!

Bestel bloemen voor 12:00 uur en wij bezorgen ze vandaag nog bij je thuis

Bestel je favoriete bloemen voor 12:00 uur bij URBANBLOOM en wij bezorgen deze vandaag nog op jouw gewenste locatie. Je kunt bij ons elke dag rekenen op snelle levering, behalve op zon- en feestdagen. We maken elk boeket met veel zorg en aandacht, dus je bent altijd verzekerd van een prachtig samengesteld boeket met duurzame bloemen. Dus, realiseer jij je ineens dat het binnenkort Moederdag is? Wil je een speciaal persoon verrassen met een mooi veldboeket? Schakel dan direct onze hulp in en wij helpen je verder door de bloemen vandaag nog bij je te bezorgen.

Bestel bloemen online en profiteer van een snelle bezorging

Wil je je bloemen vandaag nog laten bezorgen? Wij werken samen met een koerier om je boeket op locatie te bezorgen. We doen natuurlijk ons best om de levering op de gewenste tijd te bezorgen op de door jou gewenste locatie. Bel ons gerust via +31 (0)20 4635317, stuur een WhatsApp-bericht naar +31 (0)6 28 95 65 37 of stuur een e-mail naar info@urbanbloom.nl. Heb je alsnog tijd om onze winkel binnen te wandelen? We verwelkomen je graag gedurende onze openingstijden!

Laat vandaag nog een boeket bezorgen

Het kan tot 12:00 uur

2 gedachten over “Vandaag bloemen bezorgen”

  1. Is het mogelijk om vandaag bloemen te laten bezorgen in Amsterdam die nog vóór 12 uur geleverd kunnen worden?

    1. Hi Tim,

      Als je een een boeket op een specifieke tijd wil laten leveren dan moeten we daarvoor apart een koerier inhuren. Dat kan natuurlijk. Als het erg “last minute” is moeten we dan wel kijken of er een koerier beschikbaar is om het te brengen. De bezorgkosten zijn dan €17,50 voor een adres in Amsterdam.

Reacties zijn gesloten.