Vandaag bloemen laten bezorgen

Het kan zeker, als je voor 12:00 uur besteld.

Wil je bloemen laten bezorgen vandaag in regio Amsterdam? Bij ons is het mogelijk! Soms heb je nu eenmaal geen tijd om langs onze bloemenzaak op het Javaplein in Amsterdam te komen om een mooi boeket uit te kiezen. Daarom helpen we je graag verder met een levering op dezelfde dag van je bestelling.

Laat je bloemen bezorgen: voor 12:00 uur besteld, is vandaag nog in huis

Bestel je favoriete bloemen voor 12:00 uur bij URBANBLOOM en wij bezorgen deze vandaag nog op jouw gewenste locatie. Je kan bij ons elke dag rekenen op snelle levering, behalve op zon- en feestdagen. Dus, realiseer jij je ineens dat het binnenkort Moederdag is of wil je een speciaal persoon verrassen met een mooi veldboeket? Schakel dan direct onze hulp in en wij helpen je verder.

Bestel bloemen online en profiteer van een snelle bezorging

Wil je je bloemen vandaag laten bezorgen? Wij werken samen met een koerier om je boeket op locatie te krijgen. Mocht je de levering voor een bepaalde tijd willen hebben, dan is dit niet altijd mogelijk. Natuurlijk gaan we hier wel ons best voor doen. Bel ons gerust via +31 (0)20 4635317, stuur een WhatsApp-bericht naar +31 (0)6 28 95 65 37 of stuur een e-mail naar info@urbanbloom.nl. Heb je alsnog tijd om onze winkel binnen te wandelen? We verwelkomen je graag!

Laat vandaag nog een boeket bezorgen

Het kan tot 12:00 uur

2 reacties op “Vandaag bloemen bezorgen”

  1. Is het mogelijk om vandaag bloemen te laten bezorgen in Amsterdam die nog vóór 12 uur geleverd kunnen worden?

    1. Hi Tim,

      Als je een een boeket op een specifieke tijd wil laten leveren dan moeten we daarvoor apart een koerier inhuren. Dat kan natuurlijk. Als het erg “last minute” is moeten we dan wel kijken of er een koerier beschikbaar is om het te brengen. De bezorgkosten zijn dan €17,50 voor een adres in Amsterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.