Vandaag bloemen bezorgen in Amsterdam

Het kan zeker, als je voor 12:00 uur besteld.

Vandaag bloemen bezorgen

Vandaag bloemen bezorgen is mogelijk! Soms moet je vandaag nog bloemen ergens laten bezorgen en kom je er pas op het laatste moment achter. Dat is geen probleem. Als je voor 12:00 uur bij URBANBLOOM.NL online bloemen besteld kunnen we het dezelfde dag nog bezorgen in Amsterdam en omstreken.

Bezorging van maandag t/m zaterdag

Wil je bij URBANBLOOM.NL een boeket bestellen dan kunnen we de bloemen op alle dagen bezorgen behalve op zon- en feestdagen. Als je een boeket online besteld kun je, als je ook de adresgegevens en de tekst voor het kaartje invult, ook zelf aangeven op welke dag je het boeket geleverd wil hebben.

Bloemen bezorgen kan op een bepaalde tijd

Bij URBANBLOOM.NL kun je ook bloemen laten bezorgen op een bepaalde tijd. Wil je voor vandaag bloemen bestellen dan kan het alleen niet altijd omdat we speciaal een koerier inhuren om bloemen op een bepaalde tijd te bezorgen. En dat is niet altijd mogelijk op het laatste moment. Maar we gaan natuurlijk altijd ons best doen. In dit geval is het het beste om even te bellen met 020-4635317 of contact met ons op te nemen via Whatsapp 06 28956537. Dan kunnen we samen kijken of het nog lukt.

Laat vandaag nog een boeket bezorgen

Het kan tot 12:00 uur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *