Ecuador rozen

Wat zijn de mooiste rozen?

Ecuador rozen, de mooiste rozen van de wereld

De mooiste rozen komen uit Ecuador. Ecuador heeft een vulkanisch berggebied met het allerbeste klimaat voor rozen. Alles is daar precies zoals het moet zijn om de mooiste bloemen te kweken. Ecuadoraanse rozenplantages liggen soms hoger dan 3000 meter boven de zeespiegel! De lichtintensiteit is daar erg hoog. Maar de lucht is er ook erg ijl waardoor de rozen langzaam rijpen. Daardoor groeien Ecuadorrozen langzaam en vormen ze lekkere grote koppen en prachtige dikke stelen. En die kleuren… Oh die kleuren… Zo intens en diep. Ook dat komt door het vele licht.

uit het vliegtuig en direct in de winkel

Onze Ecuador rozen worden gesneden en meteen ingepakt voor verscheping. Ze worden zo snel mogelijk met het vliegtuig naar Amsterdam verzonden waar onze importeur ze uit het vliegtuig haalt en inklaart. De volgende dag staan ze al bij ons in de winkel. Door dit snelle proces zijn ze super vers en blijven ze veel langer lang staan dan je gewend bent.

Semi Duurzame rozen

Bij ons krijgen Ecuador rozen de classificatie “Semi Duurzaam”. Onze kweker in Ecuador is gecertificeerd als duurzame kweker waarbij gekeken wordt naar de milieu-impact maar ook naar de sociale omstandigheden bij de kweker. Als deze kweker in Nederland had gezeten hadden we de rozen duurzaam kunnen noemen, maar omdat ze ingevlogen worden uit Ecuador ontstaat er natuurlijk milieuschade door de vlucht. Jammer genoeg kunnen deze exclusieve rozen niet in Nederland gekweekt worden. Daarom krijgen ze bij ons de “Semi Duurzaam” classificatie.

  • Boeket met rozen. A bouquet with roses

    Boeket rozen

    40,00300,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
  • Ecuador rozen

    Ecuador rozen

    3,504,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina