kerstboom voor 12:00 besteld, morgen in huis

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28 95 65 37‬

Bestel een duurzame kerstboom voor thuis

Onze duurzame kerstboom komen van kleine ecologisch bewuste Nederlandse en Deense kwekers die 10 jaar geleden zijn overgestapt naar een duurzame manier van het kweken van Nordmann kerstbomen. Daarbij gaan ze verder dan het MPS-A certificaat dat aan dat nu de standaard voor duurzame producten in de sierteelt is geworden.

Het MPS-A keurmerk is een internationaal duurzaamheidskeurmerk voor kwekers die duurzame kerstbomen onder de juiste omstandigheden produceren. Daarbij wordt gekeken naar mest, bestrijdingsmiddelen en energie-gebruik maar ook naar afvalscheiding, oorsprong van het zaaigoed, gebruik van gifstoffen en waterverbruik. Het A-keurmerk van MPS wordt toegekend aan de kwekers met de hoogste standaarden. Kijk voor meer informatie over het MPS-A keurmerk op de Keurmerkwijzer van Millieu Centraal.

Onze duurzame kerstboom wordt pas eind november gerooid en is dus super vers waardoor hij er mooi uitziet en zijn naalden langer vast houdt.

Onze duurzame kerstbomen (Vanaf 28 nov geleverd)

Nordmann KERSTBOOM, mooi groen, duurzaam en naaldvast

Onze Nordmann is een duurzame kerstboom die heel erg sterk is en super naaldvast. Zelfs als hij indroogt blijven de naalden tóch hangen. Het is echt een hele fijne klassieke kerstboom.

de beste plek om je kerstboom te kopen

i-AMSTERDAM tipt bloemen op locatie (en dus URBANBLOOM.NL) als één van de top-5-plekken-om-kerstboom-te-kopen. Koop je duurzame kerstboom dus bij ons online of kom naar onze bloemenwinkel op het javaplein

Neem een versierde kerstboom

Wij zorgen voor alles: decoraties, lampjes, standaard etc. Je hoeft zelf niets meer te doen of aan te schaffen.