Neem een bloemenabonnement

Elke week of elke twee weken een vers boeket met lef!

bloemen voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

Neem een bloemenabonnement

Neem een bloemenabonnement bij URBANBLOOM in Amsterdam en geniet maandelijks, tweewekelijks of zelfs wekelijks van een prachtig en modern plukboeket met lef. De boeketten die je ontvangt zijn volledig afgestemd op jouw smaak en wensen en bevatten geen goedkope volumevulling. Onze boeketten bestaan namelijk enkel uit bloemen. Door wekelijks bloemen te ontvangen, ziet jouw woning in Amsterdam er altijd fleurig en gezellig uit. Niet alleen jijzelf wordt hier blij van, maar ook je gasten zullen het leuk vinden.

Jouw bloemenabonnement in Amsterdam met of zonder vaas?

Wanneer je een bloemenabonnement afsluit bij onze bloemenzaak in Amsterdam kies je allereerst de frequentie waarop je de bloemen wilt ontvangen: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Vervolgens kies je hoe je het boeket wilt ontvangen:

  • Zonder vaas: je zet de bloemen zelf in een vaas bij ontvangst.
  • Met vaaswisselservice: wij zorgen voor een vaas, maken deze steeds goed schoon, snijden de bloemen schuin af, doen voeding in het water en schikken het boeket netjes in de vaas.

Kies voor een bloemenabonnement met vaas en je hoeft zelf niets meer te doen, behalve te genieten van de verse bloemen in je woning of op een andere locatie in Amsterdam.

Wekelijks bloemen ontvangen in heel Amsterdam en regio

Wil je wekelijks bloemen ontvangen van URBANBLOOM, maar woon je net buiten Amsterdam? Dat is geen enkel probleem. Wij bezorgen onze boeketten namelijk ook graag in bijvoorbeeld Amstelveen of Diemen. Op al onze boeketten garanderen we dat deze vijf dagen vers blijven. Meestal blijven ze zelfs een week staan. Mochten de bloemen toch eerder verwelken, dan bieden we je graag een nieuw boeket aan. Heb je vragen over ons bloemenabonnement in Amsterdam? Kijk dan bij de Veel gestelde vragen of neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 4635317, een WhatsApp-bericht te sturen naar +31 (0)6 28 95 65 37 of een e-mail te sturen naar info@urbanbloom.nl.

Zakelijke klant? Check bloemen op locatie

Bent u een zakelijke klant? Dan verwijzen we u graag door naar Bloemen op Locatie. URBANBLOOM is een onderdeel van Bloemen op Locatie, de specialist in zakelijke bloemenservices voor kantorenhotels en restaurants in Amsterdam en omstreken. Bloemen op Locatie is in 2005 opgericht door Anchela Basant en vooral gericht op bloemenstyling op locaties en zakelijke diensten. Beide bedrijven zijn nog steeds nauw verbonden met elkaar.

Elke week een boeket thuisbezorgd

Elke week anders, elke week kraakvers.