bloemen voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

Bloemenabonnement

Neem een bloemenabonnement bij URBANBLOOM in Amsterdam en geniet maandelijks, tweewekelijks of zelfs wekelijks van een prachtig en modern plukboeket. De boeketten die je ontvangt, zijn volledig afgestemd op jouw smaak en wensen en bevatten geen goedkope volumevullingen. Onze boeketten bestaan namelijk enkel uit bloemen. Zo ziet jouw woning er altijd warm uit.

Jouw bloemenabonnement in Amsterdam met of zonder vaas?

Wanneer je een bloemenabonnement afsluit bij onze bloemenzaak in Amsterdam, kies je allereerst de hoe vaak je de bloemen wilt laten bezorgen. Vervolgens kies je hoe je het boeket wilt ontvangen:

  • Zonder vaas: je zet de bloemen zelf in een vaas bij ontvangst.
  • Met vaaswisselservice: wij zorgen voor een vaas, maken deze steeds goed schoon, snijden de bloemen schuin af, doen voeding in het water en schikken het boeket netjes in de vaas.

Kies voor een bloemenabonnement met glazen vaas en je hoeft zelf niets meer te doen, behalve te genieten van de verse bloemen in je woning of op een andere locatie in Amsterdam. Wil je zelf bloemen leren schikken? Ook daar helpen we je graag bij! Schrijf je in voor onze workshop bloemschikken en leer alles over het samenstellen van boeketten.

Geef jouw abonnementsvoorkeuren aan ons door

Ons bloemenabonnement is voor heel regio Amsterdam af te sluiten. Geniet telkens weer van onze plukboeketten die gegarandeerd minimaal vijf dagen vers blijven. Mochten de bloemen toch eerder verwelken, dan bieden we je graag een nieuw boeket aan. Heb je vragen over ons bloemenabonnement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 4635317, een WhatsAppbericht te sturen naar +31 (0)6 28 95 65 37 of een e-mail te sturen naar info@urbanbloom.nl.

Elke week een boeket thuisbezorgd

Elke week anders, elke week kraakvers.