Een workshop bloemschikken

Beleef hoe het is om zelf bloemist te zijn door te leren bloemschikken tijdens onze workshop in Amsterdam. Tijdens deze creatieve workshop leer je nieuwe dingen in de heerlijke omgeving van een echte bloemenwinkel! Samen met onze bloemstylisten van URBANBLOOM ga je aan de slag en kies je zelf de mooiste bloemen uit. Met een kleine groep mensen leer je van alles over bloemen en laten we je zien hoe je een goed boeket schikt. Aan het einde van de workshop neem je natuurlijk je zelfgemaakte boeket mee.

Leer bloemschikken bij onze workshop en leer de biologie van bloemen kennen in Amsterdam

Tijdens onze workshop bloemschikken in Amsterdam beginnen we met het behandelen van de biologie van bloemen om meer inzicht te krijgen in wat er gebeurt met je bloemen als je ze in een vaas hebt geschikt. Het doel hiervan is om je te leren hoe je je bloemen zo lang mogelijk goed kunt houden. Wat zijn de do’s en don’ts en hoe kies je je bloemen op de juiste manier?

Werk met de mooiste bloemen

Nu is het tijdens deze workshop bloemschikken in Amsterdam tijd om uit onze brede selectie bloemen te kiezen waar je mee wil werken. Als je je keuzes hebt gemaakt, starten we met het schikken van de bloemen in een boeket. Hiervoor gebruiken we de korenschoof techniek. Het werken met bloemen is ontzettend inspirerend en het wakkert je creativiteit aan! Het schikken van je bloemen is een delicaat klusje, maar voor je het weet heb je een meesterwerk in je handen.

Het boeket inpakken

Aan het einde van de workshop bloemschikken laten we je zien hoe je een boeket goed inpakt. Hierdoor neem je je boeket veilig mee naar huis en beschadigt het niet door bijvoorbeeld de regen of de wind. Nu hoef je je boeket alleen nog maar thuis in een vaas te zetten en ervan te genieten!

Leer zelf de mooiste bloemstukken samen te stellen

De workshop bloemschikken in Amsterdam is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als een mooi cadeau voor iemand anders. Denk bijvoorbeeld aan Moederdag of de verjaardag van een goede vriendin. We verwelkomen jullie graag in onze bloemenwinkel in Amsterdam. Heb je nog vragen of wil je je direct inschrijven? Bel ons dan via +31 (0)20 4635317, stuur een e-mail naar info@urbanbloom.nl of verzend een WhatsApp-bericht naar +31 (0)6 28 95 65 37.