Bloemschikken workshop

Beleef hoe het is om zelf bloemist te zijn door te leren bloemschikken tijdens onze workshop. Tijdens deze creatieve workshop leer je nieuwe dingen in de heerlijke omgeving van een echte bloemenwinkel! Samen met onze bloemstylisten van URBANBLOOM ga je aan de slag en kies je zelf de mooiste bloemen uit. Samen met een kleine groep mensen leer je van alles over bloemen en laten we je zien hoe je een goed boeket schikt. Aan het einde van de workshop neem je natuurlijk je zelfgemaakte boeket mee.

Leer bloemschikken bij onze workshop en leer de biologie van bloemen kennen

In onze workshop bloemschikken beginnen we met het behandelen van de biologie van bloemen om meer inzicht te krijgen in wat er gebeurt met je bloemen als je ze in een vaas hebt geschikt. Het doel hiervan is om je te leren hoe je je bloemen zo lang mogelijk goed kunt houden. Wat zijn de do’s en don’ts en hoe kies je je bloemen op de juiste manier?

Werk met de mooiste bloemen

Nu is het tijdens deze workshop bloemschikken tijd om uit onze brede selectie duurzame bloemen te kiezen waar je mee wil werken. Als je je keuzes hebt gemaakt, starten we met het schikken van de bloemen in een boeket. Hiervoor gebruiken we de korenschoof techniek. Het werken met bloemen is ontzettend inspirerend en het wakkert je creativiteit aan! Het schikken van je bloemen is een delicaat klusje, maar voor je het weet heb je een meesterwerk in je handen.