Bloemenwinkel in Amsterdam

URBANBLOOM is dé bloemenwinkel in Amsterdam voor echte bloemen- en plantenliefhebbers. Je vindt ons op het Javaplein in Amsterdam. Daarnaast zijn wij ook online gemakkelijk te bereiken voor al je bestellingen. Ontdek de bloemen en planten die we in onze bloemenzaak bij jou in de buurt aanbieden!

Onze bloemenwinkel in Amsterdam werkt samen met Bloemen op Locatie

Wij zijn onderdeel van Bloemen op Locatie; dé bloemist voor evenementen- en locatiestyling. Waar zij volledig gericht zijn op zakelijke dienstverlening, zijn wij een echte bloemenwinkel gericht op de bewoners van ons prachtige Amsterdam. We maken bijzondere boeketten en bieden je bloemenabonnementen aan, zodat je altijd geniet van een vers boeket. Onze bloemenzaak heeft het gehele jaar door een mooi en bijzonder assortiment aan bloemen, het liefst duurzaam gekweekt, dus loop gerust eens binnen als je in de buurt woont.

Wij zijn duurzaam en betrokken

URBANBLOOM wil graag maatschappelijk verantwoord ondernemen. In onze bloemenwinkel in Amsterdam gaan we heel bewust om met energie, afval en drinkwater. We kiezen onze bloemen en andere producten met grote zorgvuldigheid en met het oog op duurzaamheid uit. Daarom kopen we voor onze bloemenzaak zoveel mogelijk bloemen van lokale, duurzame kwekers in de buurt van Amsterdam.

Een paar concrete voorbeelden van de duurzame initiatieven van onze bloemenwinkel in Amsterdam:

  • Onze bedrijfsauto’s zijn al sinds november 2014 100% elektrisch en omdat we ook groene stroom gebruiken, is onze CO₂-uitstoot 70% minder dan bij een gemiddelde benzineauto.
  • In onze bloemenzaak verbruiken we geen gas, omdat je met gas ook broeikasgassen uitstoot. We hebben zelfs de gasmeter laten verzegelen!
  • We denken ook aan de kleine dingetjes; we scheiden ons afval en hergebruiken ons water zoveel mogelijk.

 

Hoe duurzaam is onze bloemenwinkel in Amsterdam >>

Kom langs bij dé bloemist in Amsterdam of bestel online

Bekijk vandaag nog ons online aanbod, plaats jouw bestelling eenvoudig online en laat een boeket bij je thuis bezorgen. Woon je in de buurt en heb je tijd om onze bloemenzaak binnen te wandelen? Doe dit dan gerust! We verwelkomen je graag bij onze bloemenwinkel in Amsterdam. Heb je direct vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 4635317, een WhatsApp-bericht te sturen naar +31 (0)6 28 95 65 37 of een e-mail te sturen naar info@urbanbloom.nl.

Wie zijn wij?

Anchela Basant, de oprichtster van Bloemen op Locatie

Anchela is de oprichtster en mede-eigenaar. Als creatief brein van de organisatie geeft ze vorm aan de stijlrichting van al het bloemwerk.

Anchela Basant

Foto van Bram

Bram is mede-eigenaar van URBANBLOOM. Als algemeen directeur geeft hij leiding aan de organisatie en is hij het aanspreekpunt voor business development partners.

Bram serré