Bloemenwinkel voor Amsterdam

URBANBLOOM is een bloemenwinkel in Amsterdam voor echte bloemenliefhebbers

URBANBLOOM is een bloemenwinkel in Amsterdam voor echte bloemenliefhebbers en een onderdeel van Bloemen op Locatie; een evenementen en locatie-styling bloemist. Maar waar Bloemen op Locatie volledig gericht is op zakelijke dienstverlening en de bloemenstyling van locaties is URBANBLOOM een echte bloemenwinkel, gericht op de bewoners van onze prachtige stad. We maken bijzondere boeketten en bloemenabonnementen voor de echte bloemen-liefhebbers van Amsterdam en omstreken. We hebben altijd een mooi en bijzonder assortiment aan bloemen, het liefst duurzaam gekweekte bloemen.

DUURZAAM EN BETROKKEN

URBANBLOOM wil graag maatschappelijk verantwoord ondernemen. In onze bloemenwinkel in Amsterdam gaan we heel bewust om met energie, afval en drinkwater. We kiezen onze bloemen en andere producten met grote zorgvuldigheid en met het oog op duurzaamheid uit. Daarom kopen we zoveel mogelijk, bloemen van locale, duurzame kwekers.

Een paar concrete voorbeelden: Onze bedrijfsauto’s zijn al sinds november 2014 100% elektrisch en omdat we ook groene stroom gebruiken is onze CO2-uitstoot 70% minder dan bij een gemiddelde benzineauto. In ons pand verbruiken we geen gas omdat je met gas ook broeikasgassen uitstoot. We hebben zelfs de gasmeter laten verzegelen!

Hoe duurzaam is onze bloemenwinkel in Amsterdam >>

Zero emissie

Wie zijn wij?

Anchela Basant, de oprichtster van Bloemen op Locatie

Anchela is de oprichtster en mede-eigenaar. Als creatief brein van de organisatie geeft ze vorm aan de stijlrichting van al het bloemwerk.

Anchela Basant

Foto van Bram

Bram is mede-eigenaar van URBANBLOOM. Als algemeen directeur geeft hij leiding aan de organisatie en is hij het aanspreekpunt voor business development partners.

Bram serré