bloemen voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

Boeketten

De online bloemenzaak voor amsterdam

URBANBLOOM is een prachtige bloemenzaak in Amsterdam met een fijne webshop waar je een prachtig plukboeket kunt bestellen om te laten bezorgen in Amsterdam. Onze plukboeketten worden geschikt met veel verschillende seizoensbloemen in verschillende kleuren, vormen en hoogtes zodat de boeketten spannend worden en er diepte in ontstaat. Het zijn écht mooie Amsterdamse boeketten met lef.

Wist je dat URBANBLOOM (Bloemen op Locatie) op de website van het Parool vermeld staat als een van de beste bloemen-adressen van Amsterdam?

Duurzame bloemen

URBANBLOOM is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor het milieu en de samenleving. We vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen heel erg belangrijk. Sinds de opening van onze eerste bloemenwinkel hebben we maatregelen genomen om onze ecologische footprint te verkleinen. Al in 2014 zijn we genomineerd voor de duurzaamheidsprijs voor ondernemers in Amsterdam. We zijn de meest duurzame bloemenzaak van Amsterdam. De bezorging van een boeket in Amsterdam kost ons 70% minder CO-2 uitstoot dan normaal omdat onze auto’s 100% elektrisch zijn en worden opgeladen met groene stroom.