Online bloemen bestellen voor amsterdam

Bestel bloemen om te laten bezorgen in Amsterdam en omstreken

bloemen voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

Bloemen bestellen voor Amsterdam en omstreken

Veel gekozen

Wil je online bloemen bestellen en deze op locatie laten bezorgen in Amsterdam? Dan is de webshop van URBANBLOOM de plek waar je moet zijn! Wij bieden namelijk prachtige plukboeketten aan die geschikt zijn met veel verschillende seizoenbloemen. Wij vinden het leuk om diverse kleuren, vormen en hoogtes met elkaar te combineren, waardoor er een spannend boeket met diepte ontstaat. Ga je bij URBANBLOOM online bloemen bestellen en laat je deze thuisbezorgen in Amsterdam? Dan ontvang je gegarandeerd een boeket met lef.

Online bloemen bestellen bij een van de beste bloemen-adressen van Amsterdam

Wist je dat URBANBLOOM op de website van het Parool staat? Wij zijn benoemd als een van de beste adressen van Amsterdam waar je online bloemen kunt bestellen en deze op locatie kunt laten bezorgen. Wij geloven dat dit komt omdat we in onze boeketten echt alleen bloemen doen en geen goedkope volumevulling. Bovendien bezorgen wij enkel duurzame bloemen op locatie in Amsterdam.

Bezorging in Amsterdam en omstreken

We bezorgen onze boeketten alleen in Amsterdam, Diemen Oudekerk aan de Amstel, Durgerdam, Ransdorp, Zunderdorp en Amstelveen. Dat komt omdat we in Amsterdam zitten en maar een klein bedrijf zijn. Als we de boeketten verder weg zouden bezorgen worden de bezorgkosten onevenredig hoog. En alhoewel je pakketjes heel goed kunt versturen via de post zijn bloemen daar te kwetsbaar voor. We hebben een aantal favoriete bloemisten in andere steden op een rijtje gezet voor als je bloemen buiten ons bezorggebied wil versturen.

Duurzame bloemen

Bij URBANBLOOM zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu en de samenleving. We vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen heel erg belangrijk. Sinds de opening van onze eerste bloemenwinkel, hebben we maatregelen genomen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Hierdoor zijn we in 2014 al genomineerd voor de duurzaamheidsprijs voor ondernemers in Amsterdam. Wij durven te stellen dat we de meest duurzame bloemenzaak van de stad zijn. Het bezorgen van bloemen op locatie in Amsterdam kost ons 70% minder CO2-uitstoot dan normaal. Dit komt doordat onze auto’s 100% elektrisch zijn en worden opgeladen met groene stroom. Maak een bewuste keuze door je bloemen online te bestellen en deze te laten thuisbezorgen door onze bloemist uit Amsterdam.

Kies voor duurzame en gegarandeerd verse bloemen

Wanneer je bloemen laat thuisbezorgen door onze bloemenzaak uit Amsterdam kies je niet alleen voor duurzame, maar ook voor verse bloemen. Wij garanderen namelijk dat onze boeketten vijf dagen goed blijven. Is dit toch niet het geval? Dan bieden we je graag een nieuw boeket aan. Dat is de service die wij bieden. Wist je overigens dat we naast bloemenwinkel ook plantenwinkel zijn? Fleur je huis op met bijvoorbeeld een monstera of een aloë vera. Zoek online je favoriete bloemen of planten uit om deze vervolgens te bestellen en te laten bezorgen op locatie in Amsterdam. Doe je dit voor 12.00 uur? Dan komen we jouw bloemen dezelfde dag nog thuisbezorgen bij jou in Amsterdam. Heb je vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 4635317, een WhatsApp-bericht te sturen naar +31 (0)6 28 95 65 37of een e-mail te sturen naar info@urbanbloom.nl.

Bruiloft bloemen

Zoek je bloemen voor je bruiloft? Bijvoorbeeld een bruidsboeket, corsages of wil je graag bloemen op je trouwlocatie dan verwijzen we je graag door naar Bloemen op Locatie. Bloemen op Locatie is ons moederbedrijf, gespecialiseerd in bloemenstyling van locaties. Dat doen ze bijvoorbeeld voor events en bruiloften.

Zakelijke bloemen service door bloemen op locatie

Waar URBANBLOOM vooral gericht is op consumenten is Bloemen op locatie, naast bruiloft bloemenstyling vooral gespecialiseerd in zakelijke bloemen services zoals bijvoorbeeld bloemen voor events, hotel bloemen, restaurant bloemen of kantoor bloemen.