Vacature: bloemist(e) 32 uur per week

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe winkelmedewerker die het ook leuk vind om af en toe aan evenementen mee te werken.

Kom werken bij een van de spannendste bloemisten van Amsterdam?

URBANBLOOM op het hippe Javaplein in Amsterdam heeft een vacature en zoekt, per direct, een bloemist(e)-winkelmedewerker voor minimaal 32 uur per week die prachtige boeketten voor onze winkelklanten wil maken.

Over Urbanbloom en Bloemen op Locatie

URBANBLOOM is onderdeel van Bloemen op Locatie; dé bloemist voor evenementen– en locatiestyling. Waar Bloemen op Locatie volledig gericht is op zakelijke dienstverlening, is URBANBLOOM een echte bloemenwinkel gericht op de bewoners van ons prachtige Amsterdam. We maken bijzondere boeketten en bieden je bloemenabonnementen aan, zodat je altijd geniet van een vers boeket. We hebben het gehele jaar door een mooi en bijzonder assortiment aan bloemen, het liefst duurzaam gekweekt.

WAT GA JE DOEN?

Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de klantervaring in onze bloemenwinkel aan het Javaplein in Amsterdam. De kandidaat voor deze vacature helpt klanten bij het uitkiezen of het maken van een boeket en luistert daarbij goed naar de wensen en behoeftes van de klant. Daarnaast houdt je als bloemist-winkelmedewerker de winkel georganiseerd en representatief en ben je mede-verantwoordelijk voor de continue kwaliteitscontrole van onze voorraad bloemen.

Voor deze vacature zijn in eerste instantie de dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag je werkdagen. Maar als je dat wil kan er eventueel nog een vijfde dag bij komen in de toekomst.

Wat voor bloemist zoeken we?

Wij zoeken voor deze vacature een bloemist(e) uit (de omgeving van) Amsterdam, met de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • Creativiteit. bloemen op Locatie wil altijd verder denken dan een boeket. We denken mee in het grotere “styling plaatje” van de klant en passen daar de bloemen bij. Je moet het leuk vinden om mee te denken en enthousiast zijn om bloemwerk te bedenken voor een object of ruimte.
  • Flexibiliteit. Je moet bereid zijn om af en toe werktijden aan te passen aan de opdrachten die wij voorhanden hebben. Soms is de opbouw voor een evenement buiten kantoortijden.
  • Zelfstandigheid. Je moet zelfstandig zijn en zowel in een team als in je eentje goed kunnen werken.
  • Sociaal vaardig. In deze baan heb je veel klantcontact en ben je veel in gesprek met bedrijven, evenementen locaties en andere klanten.
  • Rijbewijs.
  • Enthousiasme. Je werkt hard en vind dat ook leuk. Je bent het type: handen uit je mouwen en aanpakken.
  • Goede beheersing van techniek.

Wat bieden we?

In deze vacature bieden je een uitdagende werkplek waar je veel kunt leren van alle verschillende aspecten in het bloemenvak. Je komt terecht in een warm team van bloemisten die elkaar respecteren en zoveel mogelijk ondersteunen. Het salaris is conform de CAO.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Kandidaten voor de vacature bloemist-winkelmedewerker kunnen solliciteren door een korte email met een motivatie en CV te sturen. We zullen geschikte kandidaten dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek in onze winkel in Amsterdam.