bloemen voor 12:00 = vandaag bezorgd

voor Amsterdam en omstreken

Whatsapp: 06 28 95 65 37‬

Via Whatsapp bloemen bestellen

Bij URBANBLOOM kun je via Whatsapp ook bloemen bestellen om te laten bezorgen in Amsterdam en omstreken. Stuur ons een berichtje en dan bespreken we via Whatsapp samen wat voor boeket je wil, wat je budget is en andere details. Zo praat je direct met een van onze bloemisten en kun je ons vertellen wat je wil. Vooral als je speciale wensen hebt is dat heel handig.

Bloemen bestellen via webshop of via Whatsapp?

Wil je bloemen laten bezorgen in Amsterdam dan kun je dat natuurlijk ook doen via de webshop. Via de webshop kies je gemakkelijk een boeket uit en vul je een formulier in met de juiste adresgegeven en andere details die belangrijk zijn voor het bezorgen van de bloemen. Maar als je je bestelling liever via Whatsapp doet kan dat natuurlijk ook. Je chat dan rechtstreeks met een van onze bloemisten die de details van de bezorging met je doorspreekt en je uiteindelijk een betaallink stuurt.

Deze informatie hebben we nodig voor een bestelling

Als je bloemen door ons wil laten bezorgen in Amsterdam, Diemen, Waterland of Amstelveen dan hebben we de volgende informatie nodig om de bestelling goed te laten verlopen:

 • Wat voor boeket wil je?
 • Wat is je budget? (Denk er aan dat bezorging tussen de €2,50 en €5,95 kan kosten)
 • Wie is de ontvanger van de bloemen?
 • Wat is het adres waar we de bloemen bezorgen?
 • Wat is de tekst die je op het kaartje wil schrijven?
 • Wil je dat we de bloemen in een vaas afleveren?
 • Wil je er een speciaal kaartje bij?

Betaal de bloemen via een betaallink met Ideal

We sturen je via Whatsapp een betaallink waarmee je de bloemen direct kunt betalen via Ideal. Zodra we de betaling hebben ontvangen komt je bestelling in onze planning te staan. We sturen je daarvoor een betaallink waarmee je via Ideal de bloemen kunt betalen.

1 reactie op “Via whatsapp BLOEMEN BESTELLEN”

 1. Mina Abouzahra

  dag meneer, mevrouw,

  Ik heb een houten ronde bak achtergelaten voor een mooie boeket bloemen.
  ook kom ik in de ochtend nog wat potten langs brengen voor planten die mee kunnen voor de bezorging naar het meterhuisje op het westergasterrein.

  graag bezorgen vanaf 13:00
  is dat mogelijk?

  groet,
  Mina Abouzahra
  0614021032

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.