bloemen voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

Bloemen laten bezorgen in regio Amsterdam

Elke week een boeket thuisbezorgd

Elke week anders, elke week kraakvers.

Wil je bloemen laten bezorgen in Amsterdam? Dan is de webshop van URBANBLOOM dé plek waar je moet zijn! Wij bieden je namelijk prachtige plukboeketten aan die geschikt zijn met veel verschillende seizoenbloemen. We combineren diverse kleuren, vormen en hoogtes met elkaar, waardoor er een spannend boeket met diepte ontstaat. Bestel je bloemen dus bij ons en wij bezorgen deze met plezier op de gewenste locatie in Amsterdam.

Kies voor gemak; laat je bloemen bezorgen in Amsterdam en omgeving

Wist je dat URBANBLOOM op de website van het Parool staat? Wij zijn benoemd als een van de beste adressen van Amsterdam waar je bloemen koopt en zelfs kunt laten bezorgen. Wij geloven dat dit komt doordat we in onze boeketten echt alléén bloemen verwerken en geen goedkope volumevullingen. Bovendien bezorgen wij ook duurzame bloemen in Amsterdam en omgeving. De bloemen die je bij ons koopt, zijn altijd vers en blijven gegarandeerd minimaal vijf dagen goed.

Laat de mooiste seizoenbloemen op locatie bezorgen

Naast bloemen koop je bij ons ook prachtige planten. Kies jouw favoriete boeket, zoals een veldboeket of plant uit en laat jouw bloemen vandaag nog bezorgen! Als je een bestelling plaatst voor 12:00 uur, komen we je bloemen of planten namelijk dezelfde dag nog bezorgen bij je thuis of een andere ontvanger in Amsterdam. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 4635317, een WhatsApp-bericht te sturen naar +31 (0)6 28 95 65 37 of een e-mail te sturen naar info@urbanbloom.nl.