Home » Aloë-veraplant online kopen in Amsterdam

Aloë-veraplant online kopen in Amsterdam

bloemen voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

Een aloë-veraplant online kopen doe je in Amsterdam bij URBANBLOOM. Wij zijn een online plantenwinkel waar je terecht kunt voor diverse mooie planten. Via onze website kun je dus ook heel eenvoudig een aloë-veraplant online kopen voor in je woning in Amsterdam. Deze plant kenmerkt zich door de luchtzuiverende eigenschappen die deze heeft. Daarnaast staat de aloë-veraplant uiteraard bekend om de gel die in de bladen zit. Deze gel heeft een verkoelende werking en is daarmee een prima vervanger voor aftersun of andere huidverzorgingsproducten.

Hoe je een aloë vera moet verzorgen

Ga je online een aloë-veraplant kopen bij onze plantenwinkel in Amsterdam? Dan wil je uiteraard ook weten hoe je de aloë vera het beste kunt verzorgen. Dit leggen we graag aan je uit. Een aloë vera verzorgen is erg eenvoudig. De plant heeft namelijk amper water nodig, omdat de plant het water opslaat in zijn bladeren. Wanneer je ziet dat de punten samentrekken en rood kleuren, is het tijd om de plant weer water te geven. De standplaats van de plant maakt ook niet veel uit. Op een lichte locatie groeit de aloë vera sneller en zal die ook meer water verbruiken. Maar ook half in de schaduw doet de aloë vera het prima.
Aloe Vera

Bel ons bij vragen

Ben je van plan online een aloë-veraplant te kopen voor in je woning in Amsterdam of Amstelveen? En wil je graag meer informatie over het verzorgen van een aloë vera? Neem dan gerust contact met ons op. Bij URBANBLOOM helpen we je namelijk graag verder. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)20 4635317, een WhatsApp-bericht te sturen naar +31 (0)6 28 95 65 37 of een e-mail te sturen naar info@urbanbloom.nl. Wist je dat we daarnaast ook bloemen bezorgen bij mensen thuis of op een evenementenlocatie? Wat jouw wensen ook zijn; we zijn je graag van dienst!