bloemen voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

Plantenwinkel Amsterdam

De online plantenwinkel van amsterdam

Één onderdeel van URBANBLOOM’s missie is om meer natuur in Amsterdamse huiskamers te brengen. Haal de natuur naar binnen en verbeter je kwaliteit van leven! Want planten en bloemen verbeteren je gezondheid, verminderen stress en verbeteren de luchtkwaliteit in huis.

In onze online bloemen en plantenwinkel van Amsterdam vind je gemakkelijk te verzorgen planten en cactussen. En als je je plant samen met een pot besteld (let op het formaat), verpotten we hem ook voor je. Gemakkelijk he!

Planten hebben regelmatig voeding nodig

Als je een plant koopt dan ziet hij er eigenlijk altijd goed uit toch? Dat komt omdat de kweker en de plantenwinkel goed voor de plant zorgt en regelmatig voeding geeft. Bij de aankoop heeft een plant, over het algemeen, genoeg voedingsstoffen in de kluit om het een paar weken uit te zingen. Daarna verschraalt de kluit, en dus ook de plant, langzaam. Dus als je een plant koopt, denk dan ook even aan plantenvoeding.

Bij URBANBLOOM gebruiken we de alleen organische meststoffen die niet alleen voedingstoffen bevatten maar ook mineralen en micro-organismes die voor een gezonde kluit zorgen. Daarvan voeg je een paar druppels toe aan het gietwater en klaar is Kees. Een klein flesje gaat al heel lang mee.