Plantenwinkel in Amsterdam

Bestel je planten in onze online plantenwinkel of komt langs op het Javaplein in Amsterdam

planten voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis

voor Amsterdam en omstreken

bestel ook via Whatsapp: 06 28956537‬

Ben je op zoek naar een plantenwinkel in Amsterdam? Zoek niet verder en breng een bezoek aan URBANBLOOM. Een belangrijk onderdeel van onze missie is om meer natuur in Amsterdamse huiskamers te brengen. Wij geloven dat hiermee de kwaliteit van leven snel verbetert. Planten en bloemen hebben namelijk veel eigenschappen die bijdragen aan je dagelijkse geluk. Wat dat is? Dat vertellen we je graag!

Wat de planten uit onze plantenwinkel in Amsterdam teweeg brengen

In onze plantenwinkel in Amsterdam verkopen we planten die gemakkelijk te verzorgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan cactussen of andere vetplanten, zoals een monstera of een aloë vera. Deze planten bieden niet alleen gemak, maar nog veel meer. Zo kunnen ze:

Kortom; er zijn genoeg redenen om je woonkamer op te fleuren met de planten van onze plantenwinkel in Amsterdam. Kom eens langs en kies je favoriete plant uit. Natuurlijk kun je ons assortiment ook online bekijken.

Laat jouw favoriete planten bezorgen in Amsterdam of omstreken

Zie je op tegen het vervoeren van je nieuwe planten vanuit onze plantenwinkel in Amsterdam? Dat begrijpen we. Er kan namelijk van alles mis gaan. Laat daarom jouw favoriete planten bezorgen op jouw huisadres of op een andere locatie in Amsterdam of omstreken. Kies online een van onze planten uit en plaats je bestelling. Doe je dit nog voor 12.00 uur? Dan komen we de planten dezelfde dag nog bezorgen bij jou in Amsterdam, Amstelveen, Diemen of ergens anders in de regio. Als je jouw plant samen met een pot bestelt (let op het formaat), verpotten we hem ook direct voor je. Gemakkelijk toch? Heb je nog vragen over het laten bezorgen van planten in Amsterdam of wil je iets anders weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 4635317, een WhatsApp-bericht te sturen naar +31 (0)6 28 95 65 37 of te mailen naar info@urbanbloom.nl.